Guvernul a dezmințit, oficial, speculațiile legate de înlocuirea vreunui ministru. Reacția a venit după ce în presă a fost vehiculată informația, pe surse, că PNL ar intenționa să ceară demiterea ministrului PSD al Muncii, Marius Budăi, ca urmare a declarațiilor sale privind o posibilă renegociere a PNRR pe capitolul pensii.

„În urma apariției unor speculații privind ipoteza schimbării unui membru al Guvernului, purtătorul de cuvânt al Executivului este împuternicit să facă următoarele clarificări: Schimbarea unui ministru este responsabilitatea Prim-ministrului și nu a fost pus în discuție un astfel de subiect”, a transmis joi seară biroul de presă al Guvernului.

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a promovat în spațiul public mesajul că plafonul de 9,4 din PIB pentru pensii, prevăzut în Planul Național de Redresare și Reziliență.  ar putea fi renegociat .

Articolul precedentStudiu: 6 din 10 români consideră că furnizorii sunt de vină pentru scandalul facturilor
Articolul următorPeste 8 milioane de facturi la electricitate și gaze au fost calculate GREȘIT! Furtul din energie, rezolvat prin chestionare