Răzvan Cuc, Ministrul Transporturilor a declarat vineri, în timpul vizitei din județul Arad că lucrările la modernizare a Gării de Nord din București vor începe înainte de Campionatul European de Fotbal din 2020.

 

Potrivit ministrului de la Transporturi, Gara de Nord nu se va muta așa cum se preconiza până acum, dar se va moderniza radical.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a vorbit despre modernizarea Gării de Nord București care se va desfășura înainte de începerea Campionatului European de Fotbal de anul viitor.

Gara de Nord este luată „în vizor” de peste un deceniu, unele proiecte au cerut mutarea ei, dar se pare că acum, Răzvan Cuc dorește modernizarea acesteia, dar nu se știe când vor începe lucrările de reabilitare.

„Gara de Nord intră în reabilitare, sunt sume alocate, mai ales că în cursul anului viitor va fi şi Campionatul European de Fotbal Euro 2020”, a spus Răzvan Cuc vineri.

Ministrul Transporturilor a afirmat că, trebuie să verifice în ce stadiul se află caietul de sarcini înainte de licitație și că, prima etapă de modernizare a Gării de Nord se va finaliza înainte de Euro 2020. „Modernizarea va fi una de amploare, dar cu siguranţă în prima parte vom face o modernizare care să se finalizeze până la începerea campionatului. Acolo trebuie regândit totul, un concept nou”, a mai declarat Răzvan Cuc.

Articolul precedentȘeful Metrorex își dă demisia dacă metroul din Drumul Taberei nu e funcțional în decembrie
Articolul următorA dispărut un paradis fiscal