Gabriela Firea: „Singura „realizare” a lui Nicușor Dan a fost scumpirea biletelor STB”

Fostul primar al Capitalei lansează un atac la actualul edil-șef despre care spune că nu a bifat nicio promisiune din campania electorală. Gabriela Firea spune că Nicușor Dan poate să se laude, până acum, doar cu scumpirea biletelor pentru transportul în comun de suprafață.

„Am plecat cu gustul amar de la primărie, nu pentru că nu știu să pierd, ci pentru că am fost înlăturată prin furt și manipulare. S-a afirmat în campania electorală că soluția Nicușor Dan va rezolva probelmele Bucureștiului. La niciun domeniu în care au fost promisiuni, nu s-a făcut nimic. În anii viitori bugetul Capitalei va fi și mai mic, s-au sistat proiecte, deci vor rămâne oameni pe stradă. Vor pleca bani către alte capitale cum sunt Budapesta sau Praga. Nu este permis ca un an de zile să nu demarezi lcitația de 300 de milioane de euro pentru înlocuirea rețelei de termoficare, bani europeni obținuți de echipa mea. În cazul STB a avut o realizare – s-a scumpit biletul. Acum, toți cei care l-au susținut, inclusiv reprezentanții mediului artistic, spun că le este cel mai greu. Sumele încasate acum de primărie sunt mai mari, pentru că eu am avut un ultim an de mandat la primărie cu Ludovic Orban care s-a opus foarte mult proiectelor mele. Bani are, dar nimeni nu știe unde se duc sumele. Datoriile de care vorbește se perpetuează. Asta pentru că se merge pe datorie, fiindcă că sumele încasate lunar sunt mici. Spitalele, școlile, muzele, teatrele, vor intra în colaps, pentru că nu vor putea plăti actualele facturi la energie. Gigacaloria pentru iarna viitoare va fi o problemă. Se va tripla, pentru că Nicușor Dan nu dorește subvenția de până acum. A-i lăsa pe cei care nu au venituri în sărăcie lucie, nu cred că pentru asta a fost votat”, a declarat Gabriela Firea în emisiunea „Legile Puterii”.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentAMENZI de 2,6 milioane de lei pentru facturi greșite. Care sunt furnizorii de energie și gaze sancționați de ANRE – LISTA
Articolul următorRecalcularea facturilor a fost finalizată! Virgil Popescu: „Mare parte a consumatorilor au fost şocaţi”

3 COMENTARII

  1. There couple of intriguing points soon enough in this posting but I don’t know if I see these people center to heart. There may be some validity but I will take hold opinion until I take a look at it further. Great write-up , thanks therefore we want much more! Put into FeedBurner also

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau