Municipiul Craiova va găzdui, în perioada 17-18 martie, anul acesta, „Forumul Industriei Auto 2019”, la eveniment fiind așteptate aproximativ 300 de  persoane din țară și de peste hotare.

Potrivit unui proiect de hotărâre de consiliu local, care va fi supus la vot în ședința din această lună, Consiliul Local al Municipiului Craiova şi Ministerul Economiei, vor încheia un parteneriat în vederea organizării evenimentului care va fi găzduit de Centrul Multifuncţional Craiova.

Manifestarea se înscrie pe lista evenimentelor organizate de Ministerul Economiei în contextul preluării de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene, mai informează reprezentanții Primăriei Craiova.

„Prin Decizia nr. 34 a Consiliului Interministerial pentru Pregătirea și Exercitarea Președinției României la Consiliul Uniunii Europene a fost actualizat calendarul reuniunilor ce se vor organiza în România pe durata mandatului la Președinția Consiliului UE. Conform acestuia, Craiova este inclusă pe lista celor mai importante municipii din țară ce vor găzdui evenimentele-reper din cadrul Președinției Consiliului Uniunii Europene. Unul dintre aceste evenimente importante din calendarul oficial al deținerii de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene este Forumul Industriei Auto 2019, programat la Craiova, în perioada 17-18 martie 2019”, se arată în proiect.

Cu acest prilej, sunt așteptați la Craiova peste 300 de participanți din toată Europa (reprezentanți ai Comisiei Europene, ai Guvernului României, Parlamentului European, miniștrii economiei din statele membre, reprezentanți ai  mediului de afaceri din industria auto), bugetul pe care Primăria Craiova trebuie să îl aloce fiind de până ala 35.000 de lei.

Detalii pe Realitatea de Craiova

Articolul precedentEuro marchează un nou record: 4.7648 lei
Articolul următorMinisterul Finanțelor, atac fără precedent la BNR. Replica usturătoare a lui Isărescu