Liderul PNL Florin Cîțu susține că reducerea contribuțiilor pe care le plătesc angajații către stat este cea mai rapidă și eficientă cale de a majora imediat veniturile românilor. Fostul șef al Guvernului a declarat, miercuri, că Guvernul trebuie să acționeze rapid pentru a găsi soluții, deoarece efectele crizei provocate de războiul din Ucraina nu vor întârzia să se facă simțite.   

„Noi trebuie să gândim cum să creștem veniturile tuturor românilor. Eu rămân la ideea că cea mai bună soluție ar fi reducerea contribuțiilor pe care le plătesc, care ar avea efect imediat asupra veniturilor tuturor. Alte măsuri cred că ar crea mai mult probleme,” a afirmat Florin Cîțu.

În contextul agravării crizei carburanților și energiei, ca urmare a situației din Ucraina, liderul PNL a afirmat, din nou, că plafonarea n-ar fi o soluție eficientă. „Eu nu voi susține intervenția în piață, pentru că au fost exemple și în țările din jurul nostru, unde s-a intervenit și au ajuns la penurie, așa că au fost nevoiți să revină asupra măsurilor,” a mai afirmat Cîțu.

 

 

Articolul precedentFitch anunță ca iminentă intrarea Rusiei în incapacitate de plată
Articolul următorIndustria jocurilor de noroc a început să aplice sancțiunile împotriva Rusiei