Ministrul Finanțelor – Florin Cîțu promite că taxele nu vor crește în anul 2021. Mai mult, demnitarul a făcut un bilanț al taxelor introduse în perioada guvernării PSD. ”Nu veți vedea creșteri de taxe anul viitor. Am mai spus asta. Este primul guvern care scoate toate taxele puse de socialiști. Toate acele taxe inroduse de Marcel Ciolacu, Sorin Grindeau și toată gașca.

Pe înțelesul socialiștilor, am eliminat acele taxe pe care le-ați introdus voi, suntem în cea mai mare criză economică și am reușit să rambursăm mai mult decât ați rambursat voi anul trecut TVA 3,22 miliarde lei. Sunt 570 milioane lei aferenți bonificațiilor pentru plata la scadență a impozitului pe profit și pe veniturile microîntreprinderilor.

Veniturile totale sunt mai mari cu 7,6% mai mari comparativ cu septembrie anul trecut. Anul acesta am reușit în condițiile dure ale acestei economii globale, dificile, când ne luptăm cu criza de sănătate, să creștem punctul de pensie cu 177 lei. Este cea mai mare sumă care a fost adăugată la punctul de pensie. Socialiștii nu au făcut acest lucru în perioada în care economia creștea. Când Marcel Ciolacu și gașca erau la putere nu au crescut punctul de pensie cu această sumă. Nu au făcut acest lucru pentru că erau ocupați să deturneze fondurile către buzunarele proprii.

Revenirea în V va fi confirmată și este confirmată de date. Primul raport privind controlul la Primăria Capitalei a fost trimis la DNA. Vom vedea rezultatele acestor rapoarte. Guvernull va prezenta bugetul la 15 zile după investire. PNL va prezenta o viziune a bugetului odată cu programul de guvernare care include și o politică bugetară. Socialiștii spun ca bugetul liberal va face bugetul. Au dreptate”, a spus Florin Cîțu într-o conferință de presă.

 

Sursa: Realitatea Financiara

Articolul precedentMohammad Murad începe să-și închidă din hoteluri
Articolul următorExclusiv, de la ora 21.00, „Legile Puterii”: Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau