EximBank a inaugurat în ultima lună trei noi agenții – la Miercurea Ciuc, Deva și
Alba Iulia, în urma procesului de extindere a rețelei comerciale derulat, banca dublându-și numărul de unități pe care le operează în întreaga țară, arată un comunicat al băncii.

”Fiind o bancă de nișă, cu un portofoliu special de produse care ne permite construirea de mixuri financiare complexe pentru segmentul corporate, mizăm în continuare pe consilierea personalizată și pe contactul direct cu clienții noștri. Este motivul pentru care ne-am concentrat pe dezvoltarea în mod echilibrat a rețelei teritoriale, acest proces demarat în 2013 conducând la mai mult decât o dublare a numărului de unități: banca deține în
prezent 25 de puncte de reprezentare (24 de agenții și o sucursală), față de 12 la finele lui 2012. Acoperim astfel cele mai importante centre economice din țară și facilităm accesul mediului de business la o gamă modernă și competitivă de produse care include finanțări, garanții, asigurări, precum și produse de trezorerie, cash management, factoring sau trade finance”, a spus Traian Halalai, președintele executiv al EximBank.

Agenția Miercurea Ciuc deservește companiile din județele Harghita și
Covasna, unitatea de la Deva, ce funcționează pe B-dul Decebal, bloc D, este disponibilă societăților comerciale din județele Hunedoara și Caraș-Severin, iar agenția de la Alba Iulia se adresează fimelor din județul Alba.

Toate cele trei noi unități funcționează la fel ca și celelalte deținute de bancă – fără servicii de back office, cu un număr de trei angajați care să recurgă la metode de vânzare directă, la sediul companiilor.

EximBank este o instituţie specializată care se implică activ de peste 25 de ani în susţinerea şi promovarea mediului de afaceri românesc. Instrumentele sale financiare specifice sunt dedicate exclusiv segmentului corporate și pot fi accesate în condiții avantajoase de orice tip de societate comercială, fie că este IMM sau companie mare, derulează tranzacţii internaţionale, ori se adresează numai pieţei interne.

EximBank și-a întărit poziția pe piața bancară reușind să urce în topul băncilor din 2017 până pe locul 15, cu active de 5,5 miliarde lei și o cotă de piață de 1,3%, evoluție susținută de procesul complex de modernizare și adaptare a produselor și serviciilor la standardele și practicile bancare actuale implementat pe parcursul ultimilor 5 ani.

În 2013, EximBank se afla pe locul 20 în sistemul bancar, cu active de 3,9 miliarde lei.

Articolul precedentDolarul e tot mai slab, dar nici leul nu se simte prea bine față de euro
Articolul următorSituație dramatică: Cu sau fără specialiști în pesta porcină, 60% dintre mistreți trebuie uciși

Comments are closed.