Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat, miercuri, că a scos la licitaţie contractul pentru reabilitarea DN 76, Vârfurile – Ştei, evaluat la aproape 76 milioane lei (16,1 milioane euro), fără TVA.

DN76 are o lungime de aproape 185 km şi leagă Deva de Oradea.

CNAIR a publicat în cadrul platformei SICAP anuntul de participare aferent procedurii de atribuire a contractului „5R12, Reabilitare DN76, Varfurile – Stei, km 69+350 – km 102+660 – Rest de execuţie”.

Termenul limită de depunere al ofertelor a fost stabilit pentru data de 7 august, iar contractul este estimat la 75,764 milioane lei, fără TVA. Durata de realizare a acestui contract este de 12 luni.

Perioada minimă de garanţie a lucrărilor va fi de minim 3 ani, dar poate fi majorată până la 5 ani.

”Obiectul contractului îl reprezintă finalizarea lucrărilor de reabilitare a tronsonului Vârfurile – Stei aferent DN76. Sectorul de drum se află pe teritoriul judeţelor Arad şi Bihor. Principalele lucrări ce vor fi realizate constau în finalizarea reabilitării a 33,31 km de drum naţional, finalizarea reabilitării unui numar de 5 poduri; amenajarea a 5 parcări; amenajarea a 5 staţii de autobuz; lucrări de colectare şi evacuare a apelor; lucrări de susţinere şi consolidare a terasamentelor; lucrări de sprijinire; lucrări de sporire a capacităţii portante a terenului de fundare; lucrări hidrotehnice şi lucrări de siguranţa circulaţiei”, se arată în comunicat.

Articolul precedentPrețuri mai mici la apartamente în mai
Articolul următorIohannis: „BRUA va deschide practic piaţa pentru rezervele din Marea Neagră”