După trei zile în care proiectul legii bugetului a fost discutat exclusiv în biroul lui Liviu Dragnea de la Camera Deputaților, șeful PSD dă de înțeles că premierul Dăncilă ar avea un cuvânt de spus.

 

Proiectul legii bugetului de stat pe 2019 va fi aprobat, vineri, în Guvern, a anunţat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la finalul unei întrevederi cu membrii Asociaţiei Municipiilor din România.

„Am înţeles că vineri vor adopta în Guvern proiectul de lege, după care vine în Parlament”, a afirmat miercuri Dragnea.

Premierul Viorica Dăncilă, aflată miercuri și joi la Bruxelles, a lipsit de la majoritatea discuțiilor pe buget din biroul lui Dragnea.

Dăncilă nu apărea nici în celebra fotografie postată de șeful PSD pe Facebook „cu cifrelele pe masă”, unde puneau bugetul țării la cale Darius Vâlcov, Teodorovici, cei doi șef aii PSD și ALDE și ministrul Economiei, Nicolae Bădălău.

După cum a și Gabriela Firea miercuri seara, Liviu Dragnea le-a transmis și primarilor nemulțumiți de buget că el nu are nicio competență legală pe acest subiect.

„Dl Dragnea, cel “fara competente legale” a dat si indicatia : “sa va intelegeti intre voi”. De parca legile si bugetul sunt ca mersul la film sau la o masa in oras! Asa bagatelizare a institutiilor statului nu am vazut!”, a scris Firea pe Facebook.

Articolul precedentRușii de la Gazprom fac anunțul care șochează Europa
Articolul următorKazahii de la KazMunayGas își extind rețeaua de benzinării în România. Ce profit au făcut