ANAF organizează în toată ţara, în luna decembrie, 106 întâlniri cu contribuabilii, unele dintre acestea în colaborare cu organisme profesionale şi alte instituţii publice.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală organizează în toată ţara, în luna decembrie, 106 întâlniri cu contribuabilii, unele dintre acestea în colaborare cu organisme profesionale şi alte instituţii publice, conform unui comunicat al ANAF.

Principalele teme abordate în cadrul întâlnirilor sunt: „Serviciile electronice oferite de ANAF şi avantajele utilizării acestora – SPV, „Obligaţiile fiscale generale de declarare şi de plată în luna decembrie 2018”, „Eşalonarea la plată a obligaţiilor fiscale”, „Case de marcat – facilităţi, obligaţii, termene”.

Lista întâlnirilor, structurată pentru fiecare Direcţie Generală Regională a Finanţelor Publice, este publicată pe portalul www.anaf.ro şi este disponibilă la următorul link: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/întâlniri.htm.

Înscrierea participanţilor se realizează prin intermediul Formularului de Contact, accesibil tot pe portalul www.anaf.ro, în limita locurilor disponibile.

Articolul precedentDeficit URIAŞ de forţă de muncă în industria hotelieră. Ce soluții avem?
Articolul următorFacebook, în război total cu George Soros