De ce nu începe România exploatarea gazelor – RAPORT EXCLUSIV ROMGAZ. Mărturiile fostului director

Noi dezvăluiri la Realitatea PLUS despre devalizarea resurselor României. În emisiunea Culisele Statului Paralel, joi seara, a fost prezentat raportul Romgaz care arată încrengăturile din energie.

Adrian Volintiru, fost director Romgaz, a spus, în direct la Realitatea PLUS, că nu i s-a dat voie să acționeze în timpul mandatului său.

„Au fost două propuneri: ca operarea să fie alternativă împreună cu Petromul și se doreau negocieri cu OMV și discuții cu firma din Bahamas. Negocierile erau departe de a fi finalizate înainte de a fi eu revocat. În perioada mandatului meu, am trimis o echipă și au luat date financiare. Analiza trebuia făcută mai târziu, când începeau negocierile cu Exxon pentru preluarea părților. Eu am spus că, pe de o parte, să intrăm în discuții pe cooperare cu Petrom. Pe 13 ianuarie m-a revocat. În decembrie am scris o scrisoare la OMV.

Urma să devenim parteneri 50/50 și aveam tot dreptul să cer cooperarea. Nu ni s-a dat voie să acționăm”, a spus fostul director al Romgaz. 

Imagine

Imagine

 
Articolul precedentVești proaste la început de an: se anunță o avalanșă de SCUMPIRI – Românii încep cu stângul 2023
Articolul următorPreţurile gazelor naturale au scăzut în această săptămână în Europa la niveluri nemaivăzute de dinainte de invazia Rusiei în Ucraina

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau