O fostă dansatoare din buric și cu atestat de machioză profesionistă a fost angajată la o companie de stat, subsidiară a Transelectrica, care asigură mentenanța Sistemului Energetic Național. Raluca Paraschiv a dat un concurs în care cea mai tehnică cerință a fost „cunoaștere PC pachet MS Office 2010”. Anunțul de angajare a fost hilar, participanții ar fi fost îndrumați să sune la un număr de telefon pentru a afla bibliografia. 

Raluca Paraschiv este o fostă dansatoare din buric și are atestat de machioză profesionistă. La începutul acestei luni, a fost angajată la Smart SA, o subsidiară a Transelectrica. Este vorba despre compania de stat care asigură mentenanța Sistemului Energetic Național, potrivit romanialibera.net.

Singura cerință a fost cunoașterea pachetului MS Office 2010. Pe baza acestor îndeletniciri, femeia urmează să-l consilieze pe directorul general de la SMART SA.

Câștigătoarea este absolventă de Spiru Haret. Ea a frecventat și cursurile postliceale ale Școlii de Poliție și vreme de șapte ani a lucrat la Poliția Rutieră din București. A recomandat-o și faptul că este fata unuia dintre mulții lideri de sindicat care activează în zona Ministerului de Interne.

Cu toate acestea, urmele lăsate de aventurile de dansatoare din buric încă sunt prezente pe internet. Mai multe anunțuri arată și prețurile pentru fiecare prestație.

Articolul precedentLovitură pe piața europeană a criptomonedelor. UE vrea să interzică depozitele anonime
Articolul următorTikTok, creștere spectaculoasă a veniturilor și abonaților, doar Facebook are mai mulți abonați