Consiliul Concurenței aprobă fuziunea între doi operatori de păcănele

Las Vegas, United States of America - May 06, 2016: Slot machines at the Wynn Hotel and casino at Las Vegas, United States of America at May 06, 2016

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Intertop Leisure SRL, operator de aparate de tip slot machine, a preluat compania Norebo SRL, arată un comunicat al CC, postat pe pagina sa de internet.

Intertop Leisure SRL este procesator licențiat de plăți (numai pentru jocuri de noroc online), operând săli de jocuri pe teritoriul României şi luând parte, de asemenea, în asocieri în participațiune cu agenții de pariuri.

Norebo SRL este prezentă pe piața jocurilor de noroc, operând aparate de tip slot machine și ruletă electronică în săli de joc situate în Timișoara.

Analiza Consiliului Concurenţei a condus la concluzia că operaţiunea de concentrare economică nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante.

Articolul precedentErste Bank: Prabușirea lirei turcești poate conduce la declin al valutelor din regiune
Articolul următorRetailerul suedez H&M închide afacerea din Centrul Vechi

Comments are closed.