Colloseum Mall se extinde printr-o investiție de 30 de milioane de euro, informează Realitatea Financiara. 

Au fost demarate lucrările de construcție pentru Colosseum Mall, ca parte a planului de extindere a centrului comercial, anunță dezvoltatorul într-un comunicat de presă.

Localizat în sectorul 1 al capitalei și deschis din 2011, Colosseum continuă procesul de dezvoltare, datorită afacerilor în creștere și a îmbunătățirii în ultimii ani a condițiilor pieței de profil.

Potrivit sursei citate, construcția centrului comercial Colosseum Mall va fi realizată de către compania Axa Trans Construct, desemnată Antreprenor General în urma unui proces de selecție.

„Împreună cu partenerii noștri ne propunem să inaugurăm Colosseum Mall la finalul anului viitor.”, a declarat Mihai Dinu, General Manager Colosseum.

Investiția de 30 de milioane de Euro va extinde suprafața comercială existentă până la 54,500 mp și va crea astfel o dezvoltare mixtă cu spații având destinația de comercial, birouri și petrecere a timpului liber.

“În ultimii ani am asistat la o evoluție a cererii de spații comerciale în această zonă, datorită numărului tot mai mare de proiecte rezidențiale noi finalizate și a multor altora aflate în construcție”, a adăugat Mihai Dinu.

Pe lângă actualii chiriași, printre care Carrefour, Leroy Merlin, Jysk, Altex, LC Waikiki, Sport Vision și Pepco, Colosseum a anunțat deja semnarea contractelor cu brandul românesc de cinematografe Happy Cinema și cu World Class, cel mai mare operator de fitness de pe piața locală, branduri ce vor ocupa spații de deasupra zonei de food court a Colosseum Mall.

Articolul precedentProducția industrială accelerează pentru a doua lună consecutiv
Articolul următorOrdin în China: angajații care folosesc telefoane Apple vor fi pedepsiți