CNAIR a semnat, marți, contractul pentru proiectarea și execuția lotului 4 aferent Autostrăzii de Centură București Nord. Este vorba de un tronsoncu o lungime de 4,47 kilometri, iar valoarea contractului este de 312,6 milioane de lei, fără TVA, din fonduri europene nerambursabile. 

Executantul lucrării este asocierea S.C. SA&PE CONSTRUCT S.R.L.(lider de asocire) – S.C. SPEDITION UMB S.R.L. – S.C. TEHNOSTRADE S.R.L. iar porțiunea vizată Lotul 4 al Autostrăzii de Centură București este cuprins între km 47+600 și km 52+070.

Durata contractului este de 30 de luni, din care 12 pentru proiectare și 18 luni perioada de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor este 120 de luni.

În cadrul contractului sunt prevăzute structuri precum: Pod pe Autostrada de Centura peste Lacul Cernica, Pasaj pe Autostrada peste CF București – Oltenița, Pasaj pe DJ 301 peste Autostrada de centură.

Autostrada Centura Bucuresti km 0+000 – km 100+900 – Centura Nord face parte integrantă din Coridorul Pan-European nr. IV, care traversează Romania de la Vest la Est, pe direcția Nădlac – Arad – Timișoara – Lugoj – Deva – Sibiu – Pitești – București – Constanța, potrivit comunicatului CNAIR.

Articolul precedentProcurorul Negulescu, dezvăluiri explozive. Adevărul despre dosarele greilor din politică: „Se dorea să fiu redus la tăcere”
Articolul următorSimona Halep, locul 4 în clasamentul Forbes al celor mai bine plătite sportive