Premierul Marcel Ciolacu afirmă că nu este oportun să introducem taxe noi. Social-democratul a mai precizat că nu va fi luată nicio decizie legată de eliminarea facilităților fiscale până nu vor fi consultați toți actorii din domeniile în care se aplică facilitățile fiscale.

Marcel Ciolacu a vorbit despre eliminarea unor facilități fiscale. Premierul Marcel Ciolacu afirmă că nu este oportun să introducem taxe noi. 

„Nu vom lua nicio decizie până când nu vorbim cu marii actori din fiecare domeniu. Nu cred că este oportun să introducem taxe noi, e un lucru care nu se face când există o criză economică.

Ne recomandă să începem să scoatem din facilitățile fiscale pentru că România devine nesustenabilă prin venituri. Cunosc povestea că trebuie să avem o colectare mai bună, care nu se poate face până nu avem digitalizare. S-a declanșat acest proces de digitalizare”, a spus Marcel Ciolacu.

Articolul precedentCiucă: „Dacă nu ne încadrăm în ținta de deficit riscăm să pierdem fondurile europene”
Articolul următorGuvernul Ciolacu, avertizat după Ordonanța ieftinirii celor 14 alimente de bază – Criza alimentară din România, prezisă de CES – Document