CEO-ul emblematic al Fiat Chrysler Automobiles a murit

Sergio Marchionne, CEO-ul emblematic al Fiat Chrysler Automobiles (FCA) până sâmbătă, a decedat a anunţat miercuri familia Agnelli, care deţine controlul asupra constructorului de automobile italiano-american, relatează Reuters, citat de News.ro.

Starea sănătăţii lui Sergio Marchionne s-a întrăutăţit în mod subit sâmbătă, în urma unor complicaţii, după o operaţie, la Spitalul din Zurich, iar Fiat a anunţat înlocuirea sa cu Mike Manley, CEO-ul diviziei Jeep a FCA.

”Din nefericire, lucrul de care ne temeam s-a întâmplat. Sergio Marchionne, omul şi prietenul, a plecat”, a declarat, într-un comunicat, John Elkann, reprezentantul familiei Agnelli şi preşedintele FCA.

Sergio Marchionne s-a născut pe 17 iunie 1952. El locuia în Commerce, Michigan, SUA, într-o casă de 3,95 milioane dolari, cu soția lui și cei doi copii.

Îninte ca în cariera sa să intervină o schimbare majoră, Sergio Marchionne a lucrat ca contabil și specialist în taxe la Delloite Touche canada, din 1983 până în 1985.

Apogeul carierei sale a fost momentul în care a fost numit CEO al Grupului Fiat și a primit 20% din acțiuni la Chrysler Group LLC. De asemenea, a lucrat ca CEO la FCA, Ferrari SGS și CNH.

 

Articolul precedentManagementul de stat e și el întârziat. Tarom decolează greu
Articolul următorTeodorovici: Amnistia fiscală vizează doar companiile de stat cu datorii istorice

17 COMENTARII

 1. … [Trackback]

  […] Find More Information here to that Topic: realitateafinanciara.net/ceo-ul-emblematic-al-fiat-chrysler-automobiles-a-murit/ […]

 2. … [Trackback]

  […] There you can find 54620 more Information on that Topic: realitateafinanciara.net/ceo-ul-emblematic-al-fiat-chrysler-automobiles-a-murit/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Find More on that Topic: realitateafinanciara.net/ceo-ul-emblematic-al-fiat-chrysler-automobiles-a-murit/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Read More Information here on that Topic: realitateafinanciara.net/ceo-ul-emblematic-al-fiat-chrysler-automobiles-a-murit/ […]

 5. … [Trackback]

  […] Read More on on that Topic: realitateafinanciara.net/ceo-ul-emblematic-al-fiat-chrysler-automobiles-a-murit/ […]

 6. … [Trackback]

  […] Find More Info here on that Topic: realitateafinanciara.net/ceo-ul-emblematic-al-fiat-chrysler-automobiles-a-murit/ […]

 7. … [Trackback]

  […] Information to that Topic: realitateafinanciara.net/ceo-ul-emblematic-al-fiat-chrysler-automobiles-a-murit/ […]

 8. … [Trackback]

  […] Read More to that Topic: realitateafinanciara.net/ceo-ul-emblematic-al-fiat-chrysler-automobiles-a-murit/ […]

Comments are closed.