Nuclearelectrica anunță încetarea de drept a contractului Directorului Sucursalei CNE Cernavoda, Dan Bigu. În urma finalizării procedurii interne de selecție, funcția de director va fi preluată de Valentin Nae începând de luni, 19 octombrie 2020.

„Nuclearelectrica informează acţionarii şi investitorii asupra încetării de drept contractului individual de muncă al lui Dan Bîgu, directorul Sucursalei CNE Cernavodă, ca urmare a întrunirii cumulative a condiţiilor de vârstă standard şi a stagiului minim de cotizare pentru pensionare, în conformitate cu prevederile art. 56 alin (1) lit c) din Legea nr. 53/2003. În urma finalizării procedurii interne de selecţie, funcţia de director a Sucursalei CNE Cernavodă va fi preluată de Valentin Nae începând cu data de 19 octombrie 2020”, informează compania.

Valentin Nae este absolvent al Facultatii de Fizica, Universitatea Bucuresti, promoția 1986. Are o experienta de 34 de ani în industria nucleară. A fost de-a lungul timpului Șeful Secției Control Radiații, operator principal de camera de comandă, dispecer șef de tură Unitatea 1 și Inginer Șef al Departamentului Sisteme de Proces.

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentRevenirea Chinei, mai lentă decât se anticipa, dar suficient de importantă pentru creșterea globală
Articolul următorProducţia de autoturisme din Romania, în creştere, în luna septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau