Noul Ford Focus va fi lansat luna viitoare, în toate showroom-urile din România însă cei de la Ford România au anunțat deja un preț special, pentru precomenzi.

Noua generație Ford Focus are un ampatament mai lung cu 53 de milimetri și console mai scurte. Lungimea noului Focus este de 4378 de mm (hatchback), iar lățimea măsoară 1825 de mm. Break-ul este mai lung cu 290 de mm

Lista de prețuri arată că cel mai ieftin Ford Focus va costa 17.750 de euro, echipat cu motorul 1.0 EcoBoost, benzină, 100 CP, cu cutie manuală, caroseria în 5 uși. Însă prețul special, care include și voucherul de la Rabla, ar fi de aproximativ 14.300 de euro, potrivit calculelor Profit.ro (12.900 euro anunțat + 1.400 prima de casare).

Pentru motorul diesel, cel mai mic preț de listă este pentru 1.5 EcoBlue, 95 CP, cutie manuală, la 19.500 euro. Ford Focus, generația patra, a fost prezentat în premieră în acest an, iar lansarea pe piețele europene începe din toamnă.

„Nu dorim doar să-i facem pe clienții români să iubeasca noul Focus, ci vrem să le oferim și posibilitatea de a explora, cât mai curând, noile tehnologii disponibile pe cel mai bun Focus pe care l-am construit vreodată”, spune Attila Szabo, directorul Ford România.

Noul Focus va fi disponibil în versiunile hatchback, break și sedan, iar producătorul american oferă cinci niveluri de echipare: Trend, ST Line, Titanium, Titanium Business și, în premieră pentru gama modelului compact, Vignale.

Noua generație Ford Focus are un ampatament mai lung cu 53 de milimetri și console mai scurte. Lungimea noului Focus este de 4378 de mm (hatchback), iar lățimea măsoară 1825 de mm. Break-ul este mai lung cu 290 de mm

Cel mai scump Focus în echiparea de bază, Trend, va fi 22.400 euro, cu motor diesel de 120 CP și cutie automată.

În cadrul campaniei de pre-lansare a noului Focus, cei de la Ford au dezvoltat o platformă web dedicată modelului compact, pe care au numit-o mergimaideparte.ro. Odată cu acest anunț, avem atât prețurile noului Focus în România, cât și oferta pentru programul Rabla.

 

Articolul precedentOperatorul aerian low-cost Blue Air devine Blue Air Aviation
Articolul următorDoar două săptămâni mai stau pe piață titlurile de stat –  ediția Centenar

Comments are closed.