Așteptarea se apropie de sfârșit pentru pensionarii care primesc banii de card. Joi, casele de pensii au început să primească sumele transferate din Trezorerie, astfel încât să poată fi plătite pensiile, care din această lună sunt mai mari cu 13,8%.

Joi, 11 ianuarie 2024, au fost operate transferurile prin intermediul Trezoreriei.

Ca atare, vineri,12 ianuarie, vor fi alimentate conturile pensionarilor care încasează pensia în contul bancar. Un anunț în acest sens a fost făcut de către Casa de Pensii Bistrița-Năsăud.


„JOI 11 IANUARIE 2024, au fost operate transferurile prin intermediul Trezoreriei, astfel că VINERI 12 IANUARIE, în cursul după-amiezei vor fi alimentate conturile de către bănci”.

Șeful Casei de Pensii: „Vor fi creșteri spectaculoase de peste 80% pentru cine a cotizat mai mult” – Ce se schimbă la recalculare

Ministrul Muncii: „Pensiile cresc din această lună. De astăzi, poştaşii vă aduc pensiile majorate cu 13,8%”

Articolul precedentCât mai costă construirea unei case în 2024. „Cu creșterile din ultima perioadă, preconizez o creștere de 30-40%”
Articolul următorWizz Air a pierdut procesul în care a contestat ajutorul european de zeci de milioane de euro primit de Tarom