Nu toți angajații sunt puși în situația de a face un cadou șefului de Crăciun, dar sunt și situații în care nu poți evita acest gest simbolic.

Cadou Crăciun. Pentru mulți angajați este un moment stresant acela în care trebuie să caute un cadou pentru șefi. Există, însă, și soluții simple, la îndemâna oricui, potrivit site-ului de joburi eJobs.ro.

Accesoriu de birou care să-l ajute să ia mai ușor decizii

Cadou Crăciun. Să iei decizii nu e un lucru chiar ușor. Dacă încă mai aștepți răspuns la acel e-mail trimis în urmă cu o lună și șeful îți tot spune că nu a luat încă o decizie, sigur îi vei fi simpatic dacă îi vei duce un accesoriu care să-l ajute să fie mai hotărât: un cub decizional. Răspunsurile pot fi: „Da”, „Nu”, „Poate”, „Ești concediat”, „Bonus”, „Ia o pauză!”. Noi sperăm că vei primi un bonus pentru acest cadou simpatic!

Kit de Cocktail pentru călătorii
Cadou Crăciun. Sigur are pe agendă multe călătorii și nu prea mult timp pentru a ieși în club, așa că un Kit de Cocktail este chiar potrivit. Poate fi folosit chiar și în avion și conține sirop tonic, jigger, lingură de mini bar și carte de rețete. Mai trebuie doar să-și comande gin și apă minerală. Alte kituri conțin cocktail shaker, pahar gradat, lingură și carte de rețete pentru a prepara cele mai bune 20 de cocktailuri din lume. Kitul nu o să-l transforme într-un barman profesionist, însă cu siguranță îi garantează distracția.

Calendar simpatic pentru birou
Cadou Crăciun. Un calendar cu pagini pentru fiecare zi a anului chiar îi prinde bine mai ales că este plin de umor și de viață. Desenele de la The New Yorker au distrat cititorii revistei timp de aproape un secol și sigur îți vor distra și șeful mai ales când imaginile se vor potrivi cu ziua și cu dispoziția sa.

Baterie externă cu viață lungă
Cadou Crăciun. Rămâne cu telefonul descărcat când îi este lumea mai dragă? Atunci investighează dacă are o baterie externă! Dacă are una, întreabă câți miliamperi pe oră are și cumpără-i una cu mai mulți miliamperi. Sigur va aprecia și o baterie externă cu mai multe porturi USB sau una care se încarcă mai repede.

Carte cu cele mai bune citate motivaționale
Cadou Crăciun. O colecție a celor mai inteligente citate The Smartest Things Ever Said sigur îi va plăcea. Cuprinde citate de la Shakespeare până la Toni Morrison și Woody Allen și de la Winston Churchill și Thomas Edison la Jeff Bezos, CEO-ul Amazon. Sunt incluse peste o mie de citate grupate în categorii precum succes, realizări, prietenie, gândire.

Articolul precedentComisia Europeană somează Guvernul să returneze banii vărsaţi în Oltchim
Articolul următorPiața financiară românească, micul tigru est-european