Noul restaurant Burger King în România a servit în primele şapte zile în România peste 15.000 de clienţi, inclusiv în zilele de weekend, cifre care au condus la înregistrarea unui record de vânzări în regiunea Europei Centrale şi de Est, unde Burger King are restaurante operate de către AmRest, în Polonia, Cehia, Slovacia, Bulgaria şi, începând de anul acesta, România.

AmRest a deschis pe 26 septembrie primul său restaurant Burger King în România, din cadrul grupului polonez, în centrul comercial Mega Mall din Capitală, în urma unei investiţii de 3,5 milioane lei.

În prezent, în Aeroportul Otopeni, funcţionează deja un restaurant Burger King, operat însă de o altă companie.

“Am înregistrat vânzări record în regiunea Europei Centrale şi de Est, iar cei 45 de colegi din restaurant au servit peste 15.000 de clienţi. Este o mare realizare pentru noi şi un început extraordinar. De asemenea, ne dorim să mergem mai departe cu planurile noastre de expansiune, marcând alte două noi deschideri de restaurante până la sfârşitul acestui an, unul dintre acestea în zona de restaurante a unui mall, iar cel de al doilea într-o zonă centrală din Bucureşti”, a declarat Alan Laughlin, preşedinte Burger King AmRest.

De asemenea, restaurantul a vândut 4.200 de burgeri Whopper şi peste 1.600 kg de cartofi prăjiţi vânduţi, peste 18.000 de burgeri vânduţi (a la carte şi meniuri, nu doar Whopper). Cel mai popular desert vândut a fost Oreo Shake.

Zilnic, peste 11 milioane de clienţi vizitează restaurantele Burger King din întreaga lume.

 

Articolul precedentCe spune șeful Dacia despre scenariul mutării producției în Maroc
Articolul următorCâți bani a împrumutat Ministerul de Finanțe de la populație în 2019