Băicoi s-a dat pe OneCoin. Vânzarea uriașă în criptomonede a unui teren

Cea mai mare tranzacție cu moneda digitală Onecoin din România a fost realizată recent și a vizat un teren de construcție.

Un grup de oameni de afaceri a cumpărat un lot de 7.000 metri pătrați la Băicoi, județul Prahova, unde intenționează să ridice un cartier de locuințe.

Terenul a fost plătit cu suma de 89.588,38 OneCoin, reprezentând echivalentul a aproape 2 milioane de euro. Operațiunea a fost efectuată prin intermediul platformei DealShaker, care numără în România circa 30.000 de parteneri..

Pe această platformă se comercializează anual milioane de bunuri și servicii, din toate domeniile, cum ar fi produse de îmbrăcăminte, alimente, servicii turistice, terenuri, mașini etc.

Spre deosebire de alte criptomonede, OneCoin este folosită exclusiv pentru tranzacţiile dintre persoanele membre ale comunităţii.

OneCoin este o monedă digitală bazată pe criptografie.

Potrivit experților DealShaker, moneda este imposibil să fie folosită în cazuri cu valenţe penale, precum atacurile hackerilor asupra calculatoarelor din întreaga lume deoarece include standardul KYC, care stochează şi securizează datele de tranzacţionare dintre utilizatori.

„Avem o procedură know your customer, cunoaştem datele clientului, unde nu se pot face tranzacţii anonime. Avem și o procedură anti money laundering, unde nu există un mod de a spăla bani şi aşa mai departe”, a declarat Cristi Călina, partener în cadrul platformei.

În ultimul an, la nivel internațional, numărul tranzacțiilor cu OneCoin a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rujal de peste 3 miliarde de euro. Oameni de afaceri din 190 de țări sunt prezenți pe platforma Deal Shaker.

„Suntem în peste 190 de ţări pe tot globul, suntem peste tot şi suntem în continuă creştere, cu câteva mii de persoane în fiecare zi”, a mai spus Călina.

După târgul 3Day KickStart Marathon, organizat anul trecut la Romexpo, între 8-10 iunie, la Brașov, va avea loc primul târg regional DealShaker Expo din România. Și-au anunțat prezența peste 600 de oameni de afaceri din 25 de țări care vor tranzacționa cu moneda digitală OneCoin.

Articolul precedentDin 25 mai, amenzi de 20 de milioane euro pentru băncile care nu respectă confidențialitatea clienților
Articolul următorPresa scrisă din România nu mai are viitor pe o piață mică. Lipsesc investitorii

Comments are closed.