Autostrada A2 va fi închisă două săptămâni

Circulaţia rutieră pe Autostrada Bucureşti – Constanţa este închisă începând de marţi şi până în 4 noiembrie între Lehliu Gară şi Drajna, judeţul Călăraşi, pentru lucrări de reparaţii la sistemul rutier, traficul urmând să se desfăşoare pe calea 2, Constanţa – Bucureşti, în ambele sensuri, anunţă Centrul Infotrafic.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei României, începând din 18 septembrie şi până pe 4 noiembrie pe Autostrada A2, pe sensul Bucureşti – Constanţa, circulaţia este închisă între kilometrii 68+700 metri – 75+900 metri (între Lehliu Gară şi Drajna, judeţul Călăraşi), pentru ucrări de reparaţii la sistemul rutier. Traficul se va desfăşura pe calea 2, Constanţa – Bucureşti, în ambele sensuri, pe câte o bandă de circulaţie.

De asemenea, Infotrafic anunţă că în judeţul Vaslui, pe DN 28 Albiţa – Răducăneni, pe tronsonul kilometric 132+400 metri – 138+350 metri, vor avea loc lucrări la carosabil până în 7 octombrie, circulaţia rutieră în anumite puncte desfăşurându-se pe un fir, alternativ.

 

Articolul precedentCoca Cola cu cannabis, proiect al îmbuteliatorului de soft drink
Articolul următorANPC reduce posturi din Direcția insolvență persoane fizice

Comments are closed.