ASF a retras autorizația de funcționare unei companii din asigurări

Consiliul a retras,ieri, autorizația de funcționare, ca broker de asigurare, a societății Stellar Re Europa Broker de Asigurare și Reasigurare S.R.L. și a prelungit autorizările pe funcții la BCR Asigurări de Viață Vienna Insurance Group S.A., Compania de Asigurări – Reasigurări Exim România (CARE – România) S.A., Garanta Asigurări S.A., NN Asigurări de Viață S.A. se menționează într-un comunicat de presă remis de ASF.

Tot în ședința de ieri a conducerii ASF,  marile companii din asigurări și sistemele de pensii private au fost reautorizate.

Consiliul ASF a soluționat și notificarea intenției societății Onix Asigurări S.A. de a desfășura activitate de asigurare în baza libertății de a presta servicii pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

A fost aprobată, de asemenea, modificarea Prospectului schemei de pensii private pentru Fondul de Pensii Administrat Privat Vital, administrat de Aegon Pensii-Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A.;

Judit Agnes Havasi a fost avizată favorabil pentru un nou mandat în calitate de membru și Președinte al Consiliului de Supraveghere la societatea BCR Asigurări de Viață Vienna Insurance Group S.A., Werner Matula a primit un nou mandat în calitate de membru al Consiliului de Supraveghere la societatea Omniasig Vienna Insurance Group S.A., Cezar-Flavian Patriche a fost reconfirmat membru al Consiliului de Administrație la Compania de Asigurări – Reasigurări Exim România (CARE – România) S.A., Marian – Ionel Bacheș a primit un nou mandat în funcția de Director general adjunct la societatea Garanta Asigurări S.A., iar Vlad-Alexandru Deliu a fost reconfirmat în funcția de Director de investiții în cadrul NN Asigurări de Viață S.A.

Articolul precedentRevoluție în consumul de electricitate. Cum faci factura mai mică
Articolul următorCriptomonede de 30 de milioane de dolari au fost furate în Coreea de Sud

Comments are closed.