Funcții schimbate la o bătaie din palme! Se întâmplă în cazul unei angajate ANRE, cunoscută deja pentru modul în care a trecut rapid prin mai multe posturi-cheie, fără ca anterior să aibă experiență și cunoștințe în sectorul energetic. Femeia a fost promovată, în mai puțin de 2 ani, din funcția de consilier la cea de secretar general al ANRE. 

Angajată inițial la o firmă de distribuție a produselor de papetărie, Marina Claudia Răduinea a intrat în ANRE după ce a câștigat un concurs pentru un post de consilier de achiziții. De aici, în numai câteva luni, a fost avansată în funcția de șef de achiziții publice, potrivit Realitatea Plus.

DECLARAȚIA DE AVERE

Din octombrie 2018 până în februarie 2021, Marina Claudia Răduinea nu a pierdut timpul și a continuat ascensiunea inexplicabilă. Astfel, din februarie 2021, ea a deținut, interimar, postul de director general adjunct al Direcției Activități Suport din cadrul ANRE.

Ultima declarație de avere a femeii o prezintă drept director general. Însă, recent, președintele ANRE, George Niculescu, a semnat o decizie prin care a numit-o pe aceasta în funcția de secretar general al instituției. 

La finalul anului trecut, președintele ANRE a anunțat o nouă organigramă, conform legii care prevedea reducerea cheltuielilor bugetare. Astfel, numărul total de șefi dintr-o instituție de stat trebuie să fie de maximum 8% din numărul total al posturilor.

Realitatea Plus a încercat să obțintă un punct de vedere din partea Marinei Claudia Răduinea, însă până la difuzarea știrii nu a obținut nicio reacție.

Articolul precedentOrașul din România cu cei mai bine plătiți angajați în 2023. Surprinzător, Cluj este de abia pe locul 3
Articolul următor75% din prețul RCA umflă profitul companiilor de asigurări, acuză COTAR