Apple deschide în România Apple Sales, firmă locală de consultanță

Gigantul american Apple, a înființat în România Apple Sales, firmă cu activități de consultanță pentru afaceri.

Fima care se va ocupa si de comercializarea produselor purtand celebra sigla are ca acționari companiile subsidiare Apple Distribution International și Apple Sales Ireland, ambele cu sediul în Irlanda. La nivel global, Apple Sales distribuie produsele Apple, conform site-ului de știri economice profit.ro.

Conform codului CAEN, fima din România este autorizată să deruleze „activități de consultanță pentru afaceri și management”, relevă date prezentate astăzi în Monitorul Oficial.

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Administrator al firmei din România a fost desemnat Peter Ronald Denwood, Director Corporate Law – International al companiei americane.

În România, astăzi, vânzările de produse Apple sunt efectuate prin reselleri, potrivit Profit.ro

În urmă cu trei ani, a fost deschis în România primul magazin Apple Shop, în showroom-ul eMAG din Capitală, în urma unei investiții de peste 1 milion de dolari.

Există patru tipuri de magazine Apple. Primul comercializează produse Apple alături de cele ale altor branduri IT. Următorul tip de magazin Apple este cel al resellerilor premium autorizați, câteva fiind deschise și în Capitală. Al patrulea tip de magazin este Apple Storedeschis în premieră în România.

 

Articolul precedentOPEC pare nepregătită sau nu dorește să crească producția. Prețul barilului de țiței se scumpește și analiștii spun că este posibil ca tendința să nu se inverseze
Articolul următorVarroc Lighting Systems intră în România. Societate mixtă cu Elba

Comments are closed.