APIA efectuează plata ajutorului de minimis pentru sectorul apicol

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) a demarat autorizarea la plata a ajutorului de minimis pentru compensarea efectelor fenomenelor hidrometeorologice nefavorabile manifestate în perioada martie – mai 2021 asupra sectorului apicol.

Suma totală autorizată la plată este de 39.287.490 lei aferentă unui număr de 1.657.700 familii de albine și se acordă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), pentru un număr de 17.864 beneficiari care au accesat această formă de ajutor de minimis în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr.1219/2021 privind aprobarea  schemei de Ajutor  de minimis pentru compensarea efectelor fenomenelor hidrometeorologice nefavorabile manifestate în perioada martie – mai 2021 asupra sectorului apicol.

Sursa: Realitatea Financiara

Articolul precedentEste OFICIAL: Pensiile și alocațiile cresc de la 1 ianuarie 2022! Ministrul Marius Budăi: „NU vor mai fi pensii sub 1.000 lei”
Articolul următorPlăți de peste 130 MILIOANE DE EURO pentru sprijinirea marilor consumatori de energie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau