Autoritatea Naţională de Reglementare în Energie (ANRE) a actualizat aplicaţia web cu ajutorul căreia consumatorii pot compara ofertele furnizorilor de gaze naturale. 

Astfel, utilizatorii aplicaţiei pot accesa informaţii privind documentele necesare încheierii contractelor de furnizare a gazelor naturale, pot vizualiza sau descărca modelul de contract de furnizare sau documentele necesare încheierii contractelor, pot să se informeze cu privire la modalitatea de transmitere către furnizori a documentelor necesare încheierii contractelor de furnizare şi pot vizualiza cu uşurinţă principalele informaţii cuprinse în oferta-tip.

De asemenea, utilizatorii pot introduce datele referitoare la consumul lunar şi la preţul de furnizare din contractul actual, astfel putând să vizualizeze informaţii comparative utile în alegerea ofertei-tip care corespunde cel mai bine nevoilor lor, rezultatul comparaţiei luând în calcul şi valoarea lunară a componentei fixe (abonamentului), dacă aceasta există.

TOATE DETALIILE AICI.

Articolul precedent2 miliarde de euro vor intra în economie în următoarele șase luni
Articolul următorFlorin Cîțu, la “Legile Puterii”: Grecia este scenariul spre care ne îndreptăm dacă mergem cu majorarea pensiilor cu 40%