Jurnalista Realitatea Plus Anca Alexandrescu susține că incidentul de pe aeroportul Otopeni, cu o mașină a pompierilor care s-a răsturnat pe pistă, nu trebuie tratat cu ușurință., pentru că în ultima vreme au fost numeroasele incidente care sugerează haosul din Ministerul Transporturilor și companiilor din subordine.

Anca Alexandrescu a dezvăluit, în ultimele luni, în emisiunea Culisele Statului paralel, caracatița intereselor de afaceri din jurul aeroportului Otopeni, din cauza căreia statul este păgubit, în timp ce Ministerul Transporturilor, condus de Sorin Grindeanu, pare să asiste impasibil.

„Este un șir lung de dezvăluiri pe care le-am făcut la noi în emisiune, în urma cărora a plecat un șef de aeroport, iar recent, chiar zilele trecute, un director economic de la Compania de Aeroporturi București, dar probleme este de fond si ajunge la vârful Ministerului Transporturilor.

Eu sper că următorii pe listă să fie Bogdan Mîndrescu (secretar de stat M.T.) și Sorin Grindeanu (ministrul Transporturilor) Să nu uităm că în urmă cu doar 2 zile aa avut loc tragedia de pe Defileul Jiului, în urma căruia un om nevinovat a murit.

Toate aceste lucruri se întâmplă din cauza numirii unor oameni care nu au nicio legătură cu aceste domenii, sunt numiți pe prietenii, pe relații de partid și pe prietenii de afaceri. Avem cazul ultimului director economic de la Compania de Aeroporturi București, despre care noi am dezvăluit că a primit burse școlare pentru copiii săi de la firme care aveau contract cu aeroportul,” a afirmat Anca Alexandrescu.

Jurnalista a afirma că, din fericire, incidentul cu mașina răsturnată pe pista aeroportului Otopeni n-a fost unul grav, dar asta nu însemnă că trebuie tratat cu superficialitate.

„Cât vor aștepta responsabilii de la guvern să-i schimbe pe cei care nu au nicio legătură cu domeniile pe care sunt puși să le gestioneze. Sunt oameni puși pe prietenii politice, au sinecuri de zeci de mii de euro. Eu aștept atât de la PSD, cât și de la premierul Nicolae Ciucă să ia măsuri, pentru că în Ministerul Transporturilor, sub conducerea lui Sorin Grindeanu, lucrurile par să scape de de sub control. Iar în acest timp, mai nou văd că domnul Grindeanu se visează premier și chiar lider PSD,” a afirmat jurnalista Anca Alexandrescu.

Articolul precedentAlertă pe piața de energie din România. Furnizorii se tem de o întrerupere majoră – blackout sau întreruperi programate
Articolul următorOficial european: Avem scenarii pentru întreruperi majore de electricitate și incidente nucleare