ANAF îi avertizează pe toți românii că pe mail circulă mesaje false, atribuite instituției și îi sfătuiește să nu dea curs invitației de plăti diverse obligații. Tentativa de fraudare online a apărut cu câteva zile înainte de lansarea unei mari acțiuni de control la nivel național, prin care fiscul vrea să-i descopere pe contribuabilii evazioniști și să recupereze sumele datorate.

„Atenţie! Emailuri false în numele ANAF!”, se arată într-o postare a instituţiei pe Facebook.
ANAF atenţionează contribuabilii cu privire la emailuri false transmise în numele instituţiei, prin care contribuabilii sunt înştiinţaţi că au plăţi fiscale restante.

„Pentru siguranţa dumneavoastră, vă sfătuim să nu deschideţi aceste emailuri, iar dacă au fost deschise să nu accesaţi documentele anexate sau linkurile din conţinut”, a transmis ANAF pe pagina de Facebook.

Imagine

De la 1 iulie, ANAF lansează controale de amploare, pentru a-i idetinfica pe românii care nu-și plătesc contribuțiile și pentru a recupera banii. Potrivit șefului ANAF, ar fi vorba de circa 20 de miliarde de euro.

Articolul precedentSe scumpesc CONCEDIILE. Sucurile, masa la restaurant, cazarea, alcoolul și țigările vor costa mai mult de la 1 iulie
Articolul următorANAF începe controalele. Ce spune șeful Fiscului despre cei aproape 600.000 de contribuabili vizați