Peste 3.300 de magazine, complexe comerciale şi terase şi peste 3.100 de mijloace de transport, au fost verificate de poliţişti la sfârşitul săptămânii trecute, în Capitală. Au fost constatate şi aplicate peste  2.200 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 599.000 de lei.

”În intervalul 30 octombrie – 01 noiembrie a.c., Direcţia Generală de Poliţie a Municipului Bucureşti, împreună cu Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti şi Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti au acţionat în vederea verificării  modului în care sunt respectate prevederile legale privind prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Astfel, au fost verificate aproximativ 3310 de obiective reprezentând: pieţe agroalimentare, târguri, complexuri comerciale, mari magazine, dar şi magazine de cartier, terase. De asemenea au fost efectuate controale în 3160 de mijloace de transport în comun de suprafaţă, dar şi de subteran”, anunţă luni Poliţia Capitalei.
 
În cadrul acţiunii, au fost legitimate peste 11.600 de persoane şi iar în urma verificărilor privind modul în care sunt respectate prevederile Legii nr. 55 din 2020, au fost constatate şi aplicate peste  2200 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 599.000 de  lei.
Activităţiile s-au desfăşurat cu sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Agenţiei Naţionale Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor,  Direcţiei de Sănătate Publică, Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor al Municipiului Bucureşti şi Inspectoratului Teritorial de Muncă. 
 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentRomânia dispune de capacităţi de producere a energiei electrice
Articolul următorRaport BCR: Pandemia a accelerat procesul de digitalizare și cererea de credite imobiliare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau