Alina Gorghiu i-a solicitat liderului PSD, Mrcel Ciolacu, să renunțe la lozincile populiste și să prezinte în detaliu toate cifrele bugetului alternativ pe care a anunțat că îl vor prezenta social-democrații. ”Chiar mă bucur că face și PSD un proiect de buget alternativ, săptămâna viitoare, că numai așa pot oamenii să vadă pe bune diferența”, a scris senatoarea PNL pe Facebook. 

”Îi cer domnului Ciolacu (autorul anunțului) ca, atunci când va ieși în public cu treaba asta, să prezinte toate cifrele în detaliu, fix cum ar fi un buget adevărat, nu doar așa niște lozinci populiste. Ca să fie la lumină tot ce ar vrea PSD să facă (ca să știe și contribuabilii din ce pericol au scăpat!)”, a scris Gorghiu.

Amintind că România a fost printre puținele țări din UE care, anul trecut, a evitat recesiunea tehnică, senatoarea PNL a dat asigurări că bugetul care va fi prezentat de Premierul Florin Cîțu ”va fi un instrument de creștere economică pentru 2021 și va fi construit pe baza principiilor prezentate de noi în campania electorală: dezvoltarea României și investițiile.”

”Bine că nu mai e dl Ciolacu președinte al Camerei Deputaților ca să sesizeze aiurea CCR pe legea bugetului, numai ca să treacă timpul din decembrie până în februarie (cum a făcut anul trecut)”, a mai adăugat senatoarea PNL.

Articolul precedentVeniturile totale medii lunare ale unei familii în România au fost de 5.302 lei, în trimestrul III
Articolul următorInvestiții nerecomandate cardiacilor. Bitcoin și alte criptomonede, prăbușire severă