De 1 Decembrie, Realitatea îmbracă haine de sărbătoare! De Ziua României, cele trei televiziuni ale Trustului Realitatea își unesc forțele într-un format exploziv! 

1 Decembrie, zi istorică pentru România! Din 1 Decembrie 2021 se rescrie istoria televiziunii din România!

Trustul Realitatea îmbracă haine de sărbătoare și lansează două televiziuni noi: Realitatea Sportivă și Realitatea Star.

De Ziua României, cele trei televiziuni ale Trustului Realitatea își unesc forțele într-un format exploziv!

De 1 Decembrie, începând cu ora 18:00, vom face show total, marca Realitatea!

Ajungem în casele tuturor românilor! Urmărim realitatea pas cu pas: paradă militară, știri, transmisiuni în direct din toată țara, reportaje emoționante cu români de pretutindeni, interviuri incendiare cu vedete mondene și din lumea sportului, muzică populară și de petrecere, stand-up comedy, dansuri și ansambluri folclorice de top! 

Din 1 Decembrie, cei mai buni jurnaliști din România fac echipă cu Anamaria Prodan și Kamara într-un show de neratat! Artiști de top ai României, vedete, oameni ai sportului și prezentatori surpriză își vor da pase într-un spectacol fenomenal! 

De 1 Decembrie, cele trei televiziuni marca Realitatea – Plus, Sportivă și Star – dau mâna cu românii din toate colțurile lumii și le prezintă Realitatea așa cum n-au mai văzut-o niciodată! Din 1 Decembrie, Realitatea face Marea Unire!

Articolul precedentScumpirea gigacaloriei în București cu 70%, război între Nicușor Dan și Vlad Voiculescu
Articolul următorSHAKY, firma de confecții și blănuri de lux, etalon al eleganței pe piața din România. Colecții noi care îmbracă bunul gust

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau