Compania Wizz Air își va reduce semnificativ cursele către și dinspre Ungaria, din data de 7 septembrie, după ce, de la 1 septembrie, granițele au fost închise pentru străini, în încercarea de a preveni răspândirea coronavirusului.
Compania low cost ungară a anunțat că, în noul context, va opera 32 de zboruri pe săptămână între 7 și 30 septembrie, în scădere față de cele 126 de curse aeriene din perioada 1- 6 septembrie.
Wizz Air, a treia mare companie aeriană low cost din Europa, după Ryanair şi EasyJet Plc, și-a anunţat intenția de a continua extinderea flotei. Anunțul vine în condițiile în care  companiile tradiționale amână momentul preluării aeronavelor comamdate și apelează la diverse scheme de ajutor, pentru a se menține pe linia de plutire.
De altfel, potrivit unei analize Bloomberg, operatorii low-cost au mari șanse să fie câștigătorii crizei și în câțiva ani să ajungă din urmă marii operatori în sistem clasic.
Articolul precedentDezvăluiri bombă din Republica Ploiești: Reglări de conturi în stil MAFIOT. Înregistrare din biroul pesediștilor. Cum a fost anihilată caracatița politică
Articolul următorRealitatea PLUS, răspuns la atacurile Statului Paralel