Vodafone România a anunţat, vineri, numirea lui Marius Corcoman, fost CEO al KazMunayGas Trading, în funcţia de director financiar (CFO) şi membru al echipei executive, începând cu decembrie.

El îi va raporta lui Murielle Lorilloux, CEO al companiei, şi îl va înlocui pe Sibaji Biswasb, care a decis să părăsească Vodafone la finalul lunii octombrie, odată cu încheierea mandatului său.

Sibaji Biswasb s-a alăturat echipei Vodafone România în 2017 şi a coordonat procesul de integrare a celor două departamente financiare din UPC şi Vodafone.

Marius Corcoman are experienţă atât pe plan local, cât şi în Elvetia unde a petrecut ultimii 6 ani ca CFO. Începând cu 2018, acesta a ocupat poziţia de CEO al KazMunayGas Trading (KMG/Rompetrol Group).

Totodată, a deţinut diverse roluri de top management în cadrul grupului Rompetrol în România, precum şi în alte companii importante de pe piaţă, ca Bunge şi Unilever.

Marius Corcoman deţine o diplomă în economie la Universitatea din Timişoară, precum şi o calificare la Chartered Insitute for Management Accountants (CIMA), UK Professional.

Articolul precedentLeul pierde teren în fața principalelor valute
Articolul următorȘapte companii pentru reabilitarea a 47 de stații CFR