Virgil Popescu a anunţat că rezultatul ultimului test pentru COVID-19 este negativ. Acesta precizase pe 2 noiembrie că este infectat cu SARS-CoV-2. Ministrul Economiei a adăugat că a fost printre cei norocoşi, deoarece nu a avut simptome grave, ci o formă uşoară a bolii. 

„NEGATIV – OFICIAL ”liber” de COVID – 19!
În primul rând, vreau să vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați scris, mi-ați trimis gândurile voastre bune, v-ați rugat pentru sănătatea mea. Asta mi-a dovedit că putem fi solidari, că dăm dovadă de omenie și că știm să ne fim alături și în perioade de restriște.
M-am numărat printre cei norocoși, neavând simptome grave, ci o formă mai ușoară a bolii. Am stat în izolare, acasă, și mi-am monitorizat atent evoluția bolii. Am avut gust, miros. Deci este posibil, ca după aceste 2 săptămâni, să mă fi ales cu câteva ”grame în plus”. Am considerat că este important să mă hrănesc sănătos, consistent, pentru a ajuta corpul să lupte cu acest virus.
Pentru că au fost și alte voci, circumspecte, voi încerca să răspund la o serie de ”curiozități”.
Da, continui să vă încurajez, din toată inima, să purtați masca și să respectați regulile de igienă. Eu am purtat-o. Da, am contactat virusul, dar faptul că am purtat masca mi-a oferit ocazia să nu îi îmbolnăvesc pe cei din jurul meu. Iar asta mi se pare o victorie! Cei dragi, colegii mei și cei cu care am interacționat au fost bine. De asta este bine să avem grijă, să ne protejăm noi, dar și pe ceilalți.
Unde m-am îmbolnăvit? Aș vrea să pot spune cu o precizie de 100% unde, dar nu am cum să o fac. Revin. Aveți grijă de voi. Evitați să participați la acțiuni cu o prezență fizică ridicată. Știu că nu ne este ușor, să stăm departe unii de alții, dar acum este nevoie de asta pentru ne ține în afara riscului. P.S. Este nevoie de distanțare fizică, nu emoțională! Poate e o bună perioadă să vorbim mai mult unii cu alții, să ne susținem reciproc prin vorbe bune!
Am urmat un tratament recomandat de medici. Vreau să le mulțumesc, pe această cale, tuturor eroilor, care fac eforturi pentru cei bolnavi. Am ales să nu fac publică schema de tratament, nu pentru că ar fi un mare secret sau că ar fi vorba de un ”tratament destinat privilegiaților”, însă fiecare corp reacționează diferit și cred că medicii sunt cei mai în măsură să decidă pentru fiecare caz în parte. Schema de tratament a fost una ”clasică”, pe care cred că mulți dintre cei care au fost bolnavi au primit-o pentru a se trata.
După această experiență, înțeleg și mai mult că trecem printr-o perioadă dificilă, neobișnuită, care ne testează pe fiecare în parte. Ne stârnește frici și temeri, pe care nu bănuiam că vom ajunge să le trăim. Dar am încredere că vom trece și peste asta. Să nu ne lăsăm conduși de îndoieli, de frică, ci să apelăm la partea rațională, la ”instinctul de supraviețuire”, să respectăm măsurile care au fost luate pentru a ne proteja. Pentru că da, sănătatea este importantă!
P.S.2. Purtați mască! Spălați-vă des pe mâini! Folosiți dezinfectant! Păstrați distanța!” a scris Virgil Popescu sâmbătă pe Facebook.

Sursa: Realitatea Financiara

Articolul precedentFlorin Cîțu: Dacă dublăm alocațiile, tăiem din altă parte
Articolul următorAproximativ 700 milioane euro vor fi alocate pentru realizarea parcurilor industriale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau