Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a anunțat că mâine se va pronunța decizia în cazul Roșia Montană. Totodată, acesta a menționat că în funcție de aceasta se va formula și o strategie de negociere. Mai mult, a explicat că sunt șanse mici ca decizia să se poată schimba. 

Am fost înștiințați că în cursul zilei de vineri se va pronunța decizia de către instanța arbitrară internațională. Așteptăm să vedem care va fi această decizie și urmează mai apoi să ne formulăm strategia de negociere și în funcție de cum vor fi coordonatele acestei strategii de negociere vom parcurge etapele necesare pentru a ajunge la un consens cu beneficiarii acelei decizii”, a spus Marcel Boloș.

Întrebat dacă o cale de atac extraordinară este posibilă, acesta a răspuns: „Se derulează destul de rapid, este posibilă, dar ea se derulează destul de rapid. Așa sunt uzanțele instanțelor arbitrare internaționale și perspectiva aceasta de a schimba decizia care se va pronunța vineri, în urma discuțiilor cu juriștii, este destul de mică”.

Articolul precedentExplozie a înmatriculărilor de mașini electrice. Cât de pregătită este România pentru trecerea la automobilul viitorului?
Articolul următorCâciu contrazice INS: „Unii prezintă apocalipse, dar economia o duce bine”