În cadrul unei reuniuni la care a participat premierul Nicolae Ciucă, Consiliul Național Tripartit pentru Dialog Social a discutat o propunere conform căreia valoarea tichetelor de masă ar putea crește la 35 sau 40 de lei începând cu data de 1 iulie.

„În cadrul reuniunii, s-au dezbătut propunerile organizaţiilor sindicale de modificare şi completare la Legii 367/2022 privind Dialogul Social. În urma discuţiilor, premierul Nicolae-Ionel Ciucă a dispus ca până pe 15 mai, Consiliul de Dialog Social de la Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale să agreeze formula finală pentru viitorul cadru normativ.

În privinţa modificării valorii nominale a tichetelor de masă, ministrul Finanţelor a prezentat propunerea de a mări cuantumul acestora la 35 de lei sau la 40 de lei”, potrivit unui comunicat de presă.

Executivul precizează că ambele propuneri urmează a fi analizate în forurile statutare ale organizaţiilor patronale, urmând ca decizia să vizeze aplicarea noii valori nominale de la 1 iulie a.c.

Articolul precedentCum SE RETURNEAZĂ fostele taxe auto? Ce documente sunt necesare și unde se depun
Articolul următorCreștere cu zece procente în traficul de mărfuri prin portul Constanța

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau