Honor 8X, unul dintre principalele branduri de smartphone din portofoliul Huawei a fost lansat, joi, pe piața europeană, iar în Romînia urmează să ajungă la jumătatea lunii octombrie, au anunțat reprezentanți ai companiei chineze producătoare.

Honor 8X vine cu un ecran incorporat FullView de 6.5-inch, care atinge un raport display/corp de 91%, o camera foto cu inteligență artificială, tehnologia GPU Turbo și are un corp de sticlă Aurora cu textură dublă de 2.5D și efect de tip “grating”.

Smartphone-ul se inspiră din filosofia design-ului minimalist și dispune de tehnologia chip-on-film (COF).

Honor 8X va fi disponibil începând cu mijlocul lunii octombrie, la un preț care îl va poziționa alături de principalii săi competitori din industrie.

Acesta face ca utilizarea unui smartphone flagship să devină accesibilă mai multor persoane, revoluționând industria de telefoane mobile, pentru a deveni cel mai bun smartphone din gamă în anul 2018.

Honor este unul dintre brandurile de top de smartphone-uri care aparține portofoliului Huawei. Brandul se poziționează sub sloganul “For the Brave” și vrea să satisfcă nevoile celor mai înrăiți în materie de tehnologie prin produse cu disponibilitate în online care oferă o experiență de calitate superioară utilizatorilor.

Articolul precedentBucurie pentru românii cu credite: ROBOR la 3 luni scade la 3,13%
Articolul următorAsigurarea la riscul cibernetic, analizată de ASF. Doar două companii oferă polițe.

Comments are closed.