Astăzi la rubrica „Tu decizi! Dosar de candidat” discutăm despre Mihai Enache, candidatul propus de AUR pentru Primăria Capitalei. După ce a lucrat în trei primării de sector și a coordonat caravana medicală AUR, vine acum să ne ceară votul pentru Primăria Generală. Dacă merită sau nu votul tău, tu decizi după ce urmărești analiza care urmează. 

Mihai Enache este candidatul desemnat momentan de George Simion să reprezinte partidul în cursa pentru Primăria Capitalei. Deși este relativ necunoscut publicului și există momentan puține informații disponibile, am reușit să îi facem un prim portret.

A fost până în luna martie director executiv al Direcției de Dezvoltare din Primăria Sectorului 4, dar a lucrat si in primariile 3 si 5, iar apoi a coordonat caravana medicală AUR. Este nașul de căsătorie al lui Gabriel Ștefan Lupu, condamnat pentru ultraj după ce în 2017 a atacat forțele de ordine prezente la un protest din Piața Victoriei.

În CV se laudă cu două facultăți, de administrație și de drept, dar și cu un master în Administrație Publică și Dezvoltare Comunitară. Potrivit declarației sale de avere, are acțiuni în valoare de 135.000 de lei, puțin peste o mie de euro în conturi, dar și datorii de peste 70.000 de euro. Candidatul AUR mai deține un teren, o casă dar și o mașină personală. 

CE AVERE ARE CANDIDATUL AUR LA PRIMĂRIA GENERALĂ

*salariu de 9.800 de lei lunar
*1.600 de euro în conturi
*acțiuni în valoare de 135.000 de lei
*datorii în valoare de 70.050 de euro
*teren de 2.500 de metri pătrați
*casă de 97 de metri pătrați
*mașină

SURSA: declarație de avere/Realitatea Plus

Articolul precedentMinisterul Muncii: Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice
Articolul următorCum ajungea mita la fostul șef din Servicii? Locotenenții lui Coldea amenințau cu „moarte de om”. Culisele Statului Paralel prezintă noi înregistrări – ora 21:00

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau