Daniela Şerban, directorul general al Companiei Naţionale Administrația Porturilor Maritime Constanța, a declarat că a fost realizată o statistică a traficului de mărfuri în Portul Constanţa iar aceast a scos la iveală un lucru interesant: Anul trecut, prin Portul Constanţa au trecut mai multe mărfuri decât în cel mai bun an al portului, 1989, scrie DCnews.ro

„Am făcut o statistică a traficului în Portul Constanţa. Cel mai mare trafic a fost în 1989, unde prin port s-au tranzitat 62,3 milioane de tone de marfă, iar anul trecut am avut 63,3 milioane de tone de marfă. Ceea ce înseamnă că, în ultima perioadă şi, după cum vedeţi, în ultimii doi ani, traficul prin portul Constanţa a crescut semnificativ”, a declarat Daniela Şerban.

Totodată, directorul  general al Companiei Naţionale Administrația Porturilor Maritime Constanța a vorbit şi despre investiţiile care se fac în port atât de către administraţie cât şi de către operatorii privaţi de acolo, dar şi despre proiectele de infrastructură care se află în curs de execuţie dar şi cele de care portul are nevoie.

Articolul precedentCombinatul Siderurgic Galaţi a obţinut profit, după opt ani de pierderi
Articolul următorCât valorează cele mai mari 50 de branduri românești?