Compania Blue Air a anunţat semnarea unui acord bilateral interline cu operatorul de stat TAROM, în baza căruia compania privată îşi extinde reţeaua operaţională şi prezenţa în Europa, Orientul Mijlociu şi Nordul Africii.

Potrivit unui comunicat al Blue Air, acordul a fost implementat din 15 martie 2019.

„Suntem încântaţi de succesul acestui acord şi ne bucurăm să ducem parteneriatul cu TAROM la un nou nivel. Această cooperare era aşteptată de piaţă, denotă cele câteva sute de bilete vândute în primele zile. Cu siguranţă, noile destinaţii astfel deservite de ambele companii vor duce la creşterea performanţelor economice pentru ambele companii aeriene. Dacă până ieri un pasager trebuia să aleagă alte linii aeriene pentru a călători, de exemplu, de la Istanbul la Lisabona, astăzi are oportunitatea să folosească serviciile aeriene româneşti. Pasagerii noştri se pot bucura de o acoperire internaţională extinsă şi de un confort suplimentar în situaţia zborurilor cu conexiune. Rămânem, astfel, dedicaţi strategiei noastre de a continua să unim familii, prieteni şi afaceri prin deschiderea de noi oportunităţi de călătorie”, a afirmat directorul comercial al Blue Air, Tudor Constantinescu.

În baza noului partemeriat, pasagerii care vor călători pe un itinerariu compus din segmente Blue Air/TAROM vor călătorii până la destinaţia finală fără întreruperi sau formalităţi suplimentare.

Blue Aie are numeroase parteneriate de tipul celui închieat cu TAROM.

Articolul precedentCFR Infrastructură are un nou director general
Articolul următorEcopolis: Eliminarea car-sharingului ar duce la creşterea poluării