Consiliul de Administraţie al Tarom a numit-o miercuri, 19 iunie, pe Mădălina Mezei în funcţia de director general al companiei.

 

Mădălina Mezei vine de la agenţia Tarom Bruxelles, iar înlocuitoarea lui Werner Wolff a transmis primul mesaj angajaților.

Reamintim că la finalul lunii martie, ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a decis îndepărtarea de la șefia Tarom a lui Werner Wolff, reproșându-i acestuia că 40% din pierderile Tarom pe 2017 au fost făcute în mandatul lui Werner Wolff, iar în două luni din 2019 acesta a ”bifat” pierderi de 47 milioane lei.

Mădălina Mezei spune că preia „cu mândrie, dar mai ales responsabiltate” manşa TAROM și că îsi va canaliza eforturile şi întreaga energie în vederea eficientizării companiei.

„Dragi colegi,

Aduc astăzi în atenţia dumneavoastră faptul că dupa o activitate de peste 21 de ani, desfăşurată în cadrul companiei, preiau cu mândrie, dar mai ales responsabiltate manşa TAROM.

Vă mărturisesc că entuziasmul şi orgoliul profesional mă determina să îmi canalizez eforturile şi întreaga energie în vederea eficientizării Companiei TAROM, respectiv în poziţionarea acesteia în locul pe care şi l-a câştigat în aproape 65 de ani de operare comercială.

De asemenea, cred cu tărie în potenţialul profesional al fiecarui angajat TAROM, alături de care am fost mereu însoţită pe parcursul carierei mele.

Mă interesează întotdeauna rezultatul. Îmi doresc să ne îmbunătăţim constant modul de lucru, să ne îmbunătăţim noi, să creştem nivelul, să fim o echipă şi să demonstrăm că se poate. Ştiu că nu va fi uşor, dar ştiu că dacă ne dorim, vom găsi întodeauna soluţia şi vom reuşi.

În onoarea foştilor si actualilor salariaţi, sunt aici să vă sustin, imi doresc să vă redau încrederea, şi împreună cu dvs mă angajez să imping TAROM către performantă.

Doar împreună vom putea schimba TAROM.

Cu incredere in viitor,

Madalina MEZEI

CEO”, este mesajul Mădălinei Mezei adresat angajaților companiei prezentat de DC News.

Articolul precedentAsta da! Toate prețurile din hipermarketuri pot fi comparate online din septembrie
Articolul următorȘeful Băncii centrale din Italia acuză temerile nefondate despre țara sa: „E stupid”