Simona Halep intrat într-o afacere care ii poartă numele. În această afacere Simona este partener cu  un producătorului român de produse din piele.

Campiona noastră are mai multe afaceri sub brand proprii dar nu avea una cu produse din recuzita sportivilor. Businessul a fost lansat cu ajutorul unei firme care produce confecții din piele. Nu se cunosc detalii referitoare la cine a creat modelele de genți care au fost  branduite cu sigla ”SH”. Se știe doar ideea acestei afaceri a prins contur odată cu câștigarea de către Simona a primului său titlu de Mare Slam, în 2018, la Paris, la turneul Roland Garros, conform bugetul.ro.

Primul model de geantă ”SH„ a fost lansat cu ajutorul producătorului român de produse din piele Maff. Sigla ”SH” preia simbolistica lui Roger Federer, ”RF”, care a lansat de asemenea un brand de materiale sportive.

Prin ambiție și faptul că se raportează șa turneul de Mare Șlem de la Paris,  Simona pare care va vrea însă să concureze direct cu ”crocodilul”. Acesta este simbolul brandului Lacoste, o marcă cel puțin la fel de celebră ca sportivul care i-a dat numele. Rene Lacoste a fost la rândul său un celebru jucător celebru de tenis dintre primele două războaie mondiale câștigător în campionatele Franței, Statelor Unite și la Wimbledon.

Simona Halep mai are o afacere sub brandul SH: Cafeneaua SH Cafe, din Constanta. Alte investiții ale Simonei au vizat domeniul imobiliar și turistic.

Articolul precedentIndustria de software – 5,4 mld. lei. Creșteri puternice în ultimii ani
Articolul următorBugetul a fost executat! Deficit record în periodă de creștere economică