Veşti bune pentru milioane de pensionari. Daniel Baciu a anunţat că procesul de recalculare a pensiilor se află pe final şi a oferit graficul care va fi finalizat cu primirea noilor taloane.

Şeful Casei Naţionale a Pensiilor a vorbit despre ultimele modificări referitoare la noul formular al deciziilor de pensionare.

Potrivit acestuia, o decizie a fost deja trimisă la Monitorul Oficial și urmează să fie respectat un grafic strict în ceea ce privește modificările din sistemul de pensii.

„Prin ordin de președinte am stabilit noul formular al deciziei de pensionare, care respectă întocmai prevederile legii 360/2023. Urmează, probabil, zilele acestea să fie deja publicat în Monitorul Oficial, a precizat Baciu.

Schimbare majoră în sistemul de pensii din România: Cine va putea să se pensioneze cu trei ani mai devreme

Potrivit șefului Casei de Pensii, procesul oficial de recalculare a pensiilor a început încă de la sfârșitul lunii martie, iar acesta este finalizat în proporție de 99,9%.

Românii vor primi în septembrie pensiile recalculate. La ce să se aștepte pensionarii: anunțul lui Daniel Baciu

Articolul precedentAvertismentul specialiștilor: „Legea RCA trebuie să vină în avantajul clienților, fie că sunt asiguraţi sau păgubiţi, nu al companiilor sau serviceurilor”
Articolul următorCe va fi a doua zi după alegeri?