Construction Worker Accident Lawyers in Pennsylvania

Lucrările de construcții au înregistrat și în aprilie o scădere, de 4,1% pe serie brută, față de aceeași lună a anului trecut, după o contracție în martie, în principal din cauza rezultatelor mai slabe înregistrate pe zona clădirilor rezidențiale, potrivit datelor publicate joi de Institutul Național de Statistică (INS).

Construcțiile au avut o scădere de 4,1% în aprilie (serie brută), cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate (-0,7%) comparativ cu aceeași lună a anului trecut, după ce activitatea în acest sector încetinise și în luna martie. Principala sursă a reducerilor sunt rezultatele mai slabe din sectorul clădirilor rezidențiale (locuințe), arată datele publicate joi de Institutul Național de Statistică.

În martie 2018, față de aceeași lună a anului trecut, lucrările de construcții au înregistrat o scădere de 11,9%.

În aprilie, față de aceeași lună a anului trecut, pe obiecte de construcții, volumul lucrărilor de construcții a scăzut la clădirile rezidențiale cu 24,4%. Creșteri au fost la clădirile nerezidențiale și la construcțiile inginerești cu 4,7%, respectiv cu 3,7%.

Față de luna martie 2018, în luna aprilie, volumul lucrărilor de construcții a scăzut ca serie brută, cu 3,1%, iar ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, a scăzut cu 1,1%.

În perioada 1.I-30.IV.2018, volumul lucrărilor de construcţii, a scăzut faţă de perioada 1.I-30.IV.2017, atât ca serie brută cu 2,7%, cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 0,6%.

Pe elemente de structură, s-a înregistrat scădere la lucrările de construcții noi cu 11,4%. Creșteri au fost la lucrările de întreținere și reparații curente cu 17,1% și la lucrările de reparații capitale cu 12,7%.

În 2017, volumul lucrărilor de construcții a scăzut pe total cu 5,4%, comparativ cu 2016.

Articolul precedentSIF-urile au redevenit vedetele bursei sau doar un foc de paie
Articolul următorCifra de afaceri în comerț a scăzut în aprilie, cu 5,9%

Comments are closed.