Rolls-Royce a avut anul trecut cele mai mari vânzări din istoria sa de 115 ani. Constructorul de lux a vândut 4.107 unități în 2018 și estimează un nou record pentru anul în curs.

Brandul Rolls-Royce a adus o contribuție importantă la veniturile grupului BMW, după ce a reușit să doboare recordul de vânzări în 2018.

Prestigiosul producător britanic a anunțat că, anul trecut, a vândut 4.107 mașini către clienții săi, reușind cea mai bună performanță din istoria sa de 115 ani.

“Am avut un an de succes, cu vânzări-record și creșteri în toate regiunile unde suntem prezenți. Suntem încrezători că succesul va continua și în 2019,” a transmis Torsten Müller-Ötvös, CEO-ul Rolls-Royce.

Noul SUV Cullinan a atras un număr mare de clienți, susține Rolls-Royce, iar primele unități au fost livrate înainte de Crăciun. În urma numeroaselor comenzi, britanicii au spus că livrările pentru Cullinan vor continua cel puțin până la sfârșitul acestui an.

Un alt record înregistrat de Rolls-Royce este la capitolul forță de muncă, acolo unde cei 200 de noi angajați din 2018 au ajutat la depășirea unui total de 2.000 de oameni la fabrica din Goodwood.

Articolul precedent2018, cel mai bun an din istoria Porsche: nemții au livrat peste 255.000 de mașini
Articolul următorAnul 2018 a fost cel mai bun din istoria Skoda