– REVISTA PRESEI – Singura şansă să trecem munţii cu o autostradă

ZF.ro Singura şansă să trecem munţii cu o autostradă: să fie finanţată de capitalul privat românesc şi economisirile populaţiei

Businessul românesc se plânge că nu poate trece Munţii Carpaţi pe autostradă, dar soluţia este chiar la el. A sosit timpul şi există şi forţa financiară pentru ca cele mai mari companii cu capital privat românesc să mobilizeze capital pe termen lung, 15-20 de ani, pentru o autostradă în parteneriat public-privat.

Capital.ro Vom avea tren între Gara de Nord şi Otopeni. Anunțul făcut de ministrul Transporturilor

Ministrul Transporturilor, Lucian Șova a declarat că se va putea circula cu trenul de la Gara de Nord la Aeroportul Otopeni, studiul de fezabilitate urmând să fie gata în mai puţin de o lună.

Profit.ro Audierile din Parlament pentru Legea off-shore au dat un impuls bursei

Indicii principali de la BVB au câștigat 0,8%, trași în sus de acțiunile OMV Petrom și Romgaz. Audierile din comisiile Camerei Deputaților au creat speranțe în rândul investitorilor, spune un broker.

Bursa.ro Deputaţii vor să schimbe legea offshore adoptată de Senat. Deducerile privind investiţiile au încins dezbaterile în comisii

Deşi iniţial 60% din impozitul pe venit putea fi dedus pentru investiţii, deputaţii PSD vor să reducă procentul la 30%.

Wall-Street.ro De ce un RoExit ar intoarce Romania in negura timpului: ce beneficii ne aduce statutul de membru UE

O potentiala iesire din Uniunea Europeana ar fi Devastatoare pentru tara. Fenomenul pare sa ia amploare in media si social media.

BusinessMagazin.ro Povestea omului care, după ce a făcut carieră în domeniul bancar, se mută în sectorul care face concurenţă din ce în ce mai mult băncilor

După ce a făcut carieră în sectorul bancar şi a lucrat câţiva ani în asigurări de viaţă, Sorin Mititelu a decis să facă o mutare în carieră, rămânând totuşi în piaţa financiară. A ales sectorul fintech, care face concurenţă din ce în ce mai mult băncilor, inclusiv pe partea de creditare retail.

Economica.net Legislaţia naţională îi alungă pe procesatorii români din hypermarketurile autohtone. S-au mutat în magazinele din Europa

Importurile de preparate din carne au crescut sistematic în ultimii doi ani, astfel că au ajuns cu aproximativ 30% peste nivelul din 2016. Procesatorii susțin că de vină este legislația prea stufoasă care nu le mai permite să aibă prețuri competitive pentru marile reţele de hypermarketuri, aşa că şi-au mutat vânzările peste graniţe, în ţări cu putere de cumpărare mai mare precum Germania, Franţa sau Spania.

Articolul precedentUnirea plutește în aer: Blue Air preia transportatorul aerian moldovean Air Moldova
Articolul următorRezultatele luptei comerciale dintre Trump și Canada: mult zgomot pentru nimic

Comments are closed.