– REVISTA PRESEI – Economia României a fost cea mai volatilă din Europa în istoria recentă!

wall-street.ro Economia Romaniei a fost cea mai volatila din Europa in istoria recenta!

Cum a evoluat economia Romaniei in ultimii 10 ani si ce ne asteapta in urmatorii 10? Am trecut de la extaz (in 2008) la agonie (in 2009), ne-a luat cativa ani sa ne revenim, dar persistam in aceleasi greseli: stimulam economia inutil cand ea creste deja, generand dezechilibre, si taiem in carne vie cand totul se prabuseste, adancind agonia.

ZF.ro Economiile mari din Europa de Est au continuat să accelereze în T3

Economiile Europei de Est nu au fost lovite în trimestrul trei de şocul cauzat de încetinirea aproape generală din zona euro şi de contracţia celei mai mari pieţe europene, Germania.

Capital.ro Black Friday la eMAG: Iată primele reduceri. Ce telefon de top îți poți lua

eMAG va da startul la Black Friday vineri, 16 octombrie, însă doar cei norocoși vor reuși să cumpere produsele dorite având în vedere că stocurile sunt limitate mai ales la produsele care au reduceri mari.

Bursa.ro Libocor, BRD: România ar putea adopta euro în 2028

Anul 2019 ar putea fi ultimul de creştere economică din actualul ciclu economic, iar în 2028 am putea adopta moneda unică, a declarat, ieri, economistul-şef al BRD, Florian Libocor, la conferinţa anuală organizată de Asociaţia Analiştilor Financiar-Bancari din România, menţionând că vorbeşte în nume personal.

Economica.net Mitul că România este stat de asistaţi social, spulberat de datele oficiale

România are în prezent cel mai mic număr de beneficiari de alocaţie pentru susţinerea familiei din 2011 încoace, anul din care e vigoare legea în baza căreia se acordă acest beneficiu social oamenilor săraci.

Profit.ro Bitcoin a coborât sub pragul de 5.600 dolari, la cel mai scăzut nivel din ultimele 13 luni

Prețul bitcoin a scăzut astăzi la cel mai redus nivel din ultimele aproape 13 luni, moneda virtuală fiind la cea de a treia sesiune consecutivă de depreciere.

start-up.ro UiPath, abordat zilnic de investitori. Ultima rundă: 265 de mil. $

Compania UiPath, pornită în România și cu sediul central în Statele Unite, a încheiat runda C de investiții. Dacă-n septembrie anunțam 225 de milioane de dolari, ei au primit, de fapt, 265 de milioane de dolari. Evaluarea rămâne de triplunicorn – 3 miliarde de dolari.

BusinessMagazin.ro De ce este România invizibilă pe pieţele externe, deşi este un producător de vin de calibru mondial

România este unul dintre cei mai mari producători de vin de la nivel european şi îşi face loc chiar şi la vârful clasamentului mondial, alături de state care nu mai au nevoie de nicio prezentare, precum Franţa, Italia, Spania, Germania sau Portugalia.

Articolul precedentGrevă de avertisment, joi, la metrou
Articolul următorStatul cere completarea convocatorului pentru AGA la Transgaz. Motivul: setea de bani

Comments are closed.